x

Stuur een link van dit pand door

Uw naam
Uw e-mail
Verzend naar

Villa TE Schoten

Anton van de Veldelaan 42, 2900 Schoten

Algemene info:

Type: villa
 
Bewoonbare opp: 270 m²
Grondopp: 1526 m²
 
 
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
 
Tuin: ja
Bouwjaar: 1992
 
K.I.: € 2.174
 
EPC 211 kwh/m²
EPC unieke code: 20160824-0001889026-1

Stedebouwkundige voorschriften:

Voorkooprecht nee
Verkaveling vergunning: ja
Stedenbouwkundige vergunning: ja
Dagvaarding: nee
Meest recente stedenbouwk. bestemming: woongebied
Overstromingsgebied: icon overstroming nee

OPENDEUR ZATERDAG 20 OKTOBER VAN 11.00 TOT 13.00 !!!!!

Schitterende, rustig gelegen villa in villawijk 'De List' op 1.526 m² grond.  De villa is gelegen op het einde van een doodlopende straat en geniet van een optimale rust. Volledig gerenoveerd in 2017.

Via de centrale inkomhal (10 m²- tegels) die voorzien is van een gastentoilet met lavabo, betreedt u de villa.  In deze hal bevindt zich de trap naar de bovenliggende verdieping.
De living (+/- 59 m²) is bereikbaar via een glazen deur van waaruit u toegang hebt tot de eetkamer (17 m²), salon met open haard cassette (+/- 26 m²) en TV kamer (+/- 16 m²), allen op parket.  Tevens rechtstreekse toegang tot de leefkeuken (21 m²).  De keuken en de living geven uit op de tuin die bereikbaar is via grote ramen.
De leefkeuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van frigo, oven, microgolfoven, vaatwasser, dampkap, gasfornuis met 5 bekken. Grenzend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken voorzien van aansluiting wasmachine en droogkast.  Aan de straatzijde bevindt zich een garage/hobbyruimte (+/- 32m²).  Tevens is er nog een bureel (14,50 m²), tegels.
De tuin is volledig aangelegd en volledig voorzien van hekwerk en een ruim tuinhuis en carport voor fietsen en vuilbakken.  Groot terras waarvan een deel is overdekt met een electrisch bedienbaar lamellensysteem (+/- 23 m²) en 3 afsluitbare wanden
De eerste verdieping is ingericht met 3 slaapkamers (+/-16,50 m² - +/- 17,5 m² - +/-24 m²) voorzien van parket en 2 badkamers.  De masterbedroom heeft een afzonderlijke dressing op parket (+/- 20 m²).  Badkamer 1 (+/- 8 m²) is ingericht met een douche, dubbele lavabo, kasten en een handdoekdroger.  Badkamer 2 (+/-7 m²) is ingericht met douche, dubbele lavabo, kasten en handdoekdroger). Nachthal ingericht als bureel (+/- 16m²). Afzonderlijk toilet.
Zolder +/- 38 m². 


CV op gas (Vaillantketel).
Dubbele beglazing.  Electrische zonwering aan de keuken.
Buitenverlichting.  Verlichte fietsencarport met stopcontact.
Overzicht van de uitgevoerde renovatiewerken beschikbaar op aanvraag.

Carlmartens gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan